+32 (0)477 46 90 15 bmimmo@telenet.be Hou me op de hoogte

VASTGOEDSTYLING

Ook 6x sneller uw vastgoed verkopen?

Over BM Immo

Sinds 1995 maken wij al uw woonwensen waar, bij ieder project pushen we ons tot het uiterste

About
Passion

Passie voor vastgoed

Meer dan 10 jaar geleden ben ik gestart in de vastgoed sector in Groot-Dilbeek (en omgeving) en vandaag ben ik er nog steeds door gepassioneerd. Die passie, ervaring en toewijding probeer ik weer te geven in alles wat ik doe bij BM Immo.

No-nonsence

No-nonsence aanpak

Bij BM Immo betaalt u een correcte commissies (verkoopdossier) doordat ik geen ‘high street’ (dure kantoren) huurprijs te betalen heb. Deze kost hoef ik dan ook niet door te rekenen naar mijn klanten. Ik spendeer geen grote budgetten aan sponsoring, maar maak gericht publiciteit voor uw woning in lokale printmedia als De Zondag en online. Dit is hoe ik zaken doe – ik blijf in controle van het hele proces van de eerste schatting tot aan de ondertekening van de akte, zodat optimale klantenservice gegarandeerd blijft.

Service

Persoonlijke service

Een goede communicatie tussen de eigenaar en makelaar is heel belangrijk en staat ook centraal bij ons. Maandelijks houden wij u op de hoogte van de stand van zaken en tussendoor natuurlijk zoveel als u wenst …

U, als klant, heeft mijn volle aandacht en niet alleen u, maar ook uw pand krijgt alle aandacht dat het verdient. Op een gerichte manier gaan we een strategie opmaken om uw woning in de spotlight te plaatsen.

BRAVO! Mon bien a été re-loué en 10 jours! Et avant que les locataires précédents n'en soient sortis. Aucune perte de revenus locatif. Une efficacité redoutable et très sérieuse!!! Je recommande fortement BM immo. Bianca Mortier, sa gérante est très pro-active et à l'écoute de ses clients. Bref, des anciens locataires heureux, des nouveaux locataires heureux et un propriétaire heureux lui aussi donc... n'hésitez pas! 5 sur 5!!
Baptiste

Baptiste Bataille

Eigenaar - CEO Bataille Experencie

Zowel voor het verhuren dan voor het verkopen is BM immo (Bianca)de geschikte partner. Beschikbaarheid,professionalisme,en het respecteren van engagementen vanaf het begin tot het einde van de opdracht !´ verder wensen wij u veel succes en wie weet tot binnenkort voor een nieuw dossier.
user

J.S - Ternat

BM - immo zou je ook kunnen omschrijven als BEST MATCH tussen verkoper en koper … dat is onze ervaring gewoon super!!!
Georges

Georges Anquinet