Diensten

VERHUUR - Beheer

Een huis of appartement verhuren loopt niet altijd van een leien dakje. Als verhuurder wil u zo snel mogelijk een goede en betrouwbare huurder vinden, maar kent u niet altijd de juiste kanalen om ze te bereiken. Daarnaast moet er bij het verhuren van een eigendom veel tijd gespendeerd worden aan bezoeken en selecties. Ik neem deze taken graag voor mijn rekening.

BM Immo biedt u 2 verhuurmethodes aan :

 

2. Beheer

De tweede manier van werken gaat een stap verder: naast de verhuring van het pand zorg ik ook voor de volledige opvolging. Concreet betekent dit dat we een geschikte huurder zoeken en ook het huurcontract opvolgen na de verhuring.

  1. Opvolging beperkte herstellingswerken
    Voor de algemene onderhouds- en kleinere herstellingswerken moet de huurder bij ons aankloppen. We zorgen ervoor dat dit dan zo snel mogelijk wordt afgehandeld zonder dat de verhuurder hiervoor gestoord wordt! Grotere kosten worden indien gewenst in onderling overleg met de eigenaar aangepakt!

  2. Afhandeling waarborg bij uittreding huurder
    Op het einde van de huurperiode organiseren we controle-rondgang, op die manier kunnen we eventuele schade vaststellen en de vrijgave van de waarborg te regelen.

 

Zie ook verhuur - traditioneel

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons