PASSIE VOOR VASTGOED

 

Meer dan 10 jaar geleden ben ik gestart in de vastgoed sector in Groot-Dilbeek (en omgeving) en vandaag ben ik er nog steeds door gepassioneerd.  Die passie, ervaring en toewijding probeer ik weer te geven in alles wat ik  doe bij BM Immo.

NO-NONSENSE 

Bij BM Immo betaalt u een correcte commissies (verkoopdossier) doordat ik geen ‘high street’ (dure kantoren) huurprijs te betalen heb. Deze kost hoef ik dan ook niet door te rekenen naar mijn klanten. Ik spendeer geen grote budgetten aan sponsoring, maar maak gericht publiciteit voor uw woning in lokale printmedia als De Zondag en online. Dit is hoe ik zaken doe – ik blijf in controle van het hele proces van de eerste schatting tot aan de ondertekening van de akte, zodat optimale klantenservice gegarandeerd blijft.

DE MEEST PERSOONLIJKE AANPAK

Een goede communicatie tussen de eigenaar en makelaar is heel belangrijk en staat ook centraal bij ons. Maandelijks houden wij u op de hoogte van de stand van zaken en tussendoor natuurlijk zoveel als u wenst …

U, als klant, heeft mijn volle aandacht en niet alleen u, maar ook uw pand krijgt alle aandacht dat het verdient. Op een gerichte manier gaan we een strategie opmaken om uw woning in de spotlight te plaatsen.

 BM IMMO GOES DIGITAL AND SOCIAL! 

Consumenten veranderen en evolueren sneller dan ooit, en hetzelfde geldt voor technologische mogelijkheden. Bijgevolg hebben makelaars geen andere keuze om hun aanpak voortdurend aan te passen aan deze steeds veranderende context.

Volg ons daarom op:    

 

       

 

Meer informatie ? Klik hier.

  

Op zoek naar een onroerend goed om tot rust te komen in Limburg of uw handelsactiviteiten uit te breiden in Hasselt, contacteer BM Immo zelf of de collega ter plaatse : Meyers vastgoed – www.meyersco.be – tel. (011)48.58.86.

                                

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons